Finse Skilag har holdt på i snart 100 år og arrangerer spennende turer med Finse som utgangspunkt. Vi har distansekort for barn og unge, kurs, familieturer, pepperkakebaking og mye, mye mer.

Medlemsskap
kr 150 for voksen
kr 50 for barn
kr 400 for familie

Bli medlem!

Klemsbu

Klemsbukart

Har du lyst til å være Klemsbuvakt?

Kombiner en hyttetur med dugnadsinnsats på den koselige «vaffelhytta» Klemsbu. Finse1222 dekker togbilletter til/fra Finse samt mat i helgen for inntil tre personer.

Det er sengeplass til 4-5 personer på hemsen på Klemsbu, og det er ikke strøm eller innlagt vann så der får man virkelig hyttefølelsen. Turen til Klemsbu fra Finse er allerede kvistet og tar ca. 4 timer opp/ned.

Fra og med 2018 er det Finse 1222 som overtar ansvaret for hyttevakter på Klemsbu. For å melde interesse, kontakt Finse 1222 v/ terje@finse1222.no

Om Klemsbu
Hytta Klemsbu er i stor grad basert på dugnadsinnsats fra personer som ønsker å tilbringe helgen som vertskap som hytta som ligger 5 km fra Finse sentrum.

Som Klemsbuvakt har du ansvaret servering av vafler og sjokolade samt varm og kald drikke på Klemsbu. Man må være på hytten fra fredag ettermiddag/kveld til søndag. Frakten av deg selv og egen bagasje må du ta ansvar for selv, men vaffelrøre og andre varer er Finse 1222 ansvarlige for å frakte opp.

Våre støttespillere

Våre støttespillere